Helyi közélet

2017.10.02. 08:18

Megnövekedett forgalomra számíthatunk hétfőn megyénkben

Nyíregyháza - – Sűrű köd nehezíti a közlekedést pillanatnyilag Nyíregyháza és Nyírtelek között – tájékoztatta lapunkat Bordás Béla közlekedési és baleseti tudósító, városgondnok.

Nyíregyháza - – Sűrű köd nehezíti a közlekedést pillanatnyilag Nyíregyháza és Nyírtelek között – tájékoztatta lapunkat Bordás Béla közlekedési és baleseti tudósító, városgondnok.

– Aszfaltozási munkálatok kezdődnek a 36-os főútvonalon Jánosbokor és Kazárbokor között, valamint a 38-ason további útfelmarás lassítja a közlekedést Gyulatanya és Varjúlapos között. Itt jelenleg sebességkorlátozásra számíthatnak az autósok, fokozott figyelemmel és nagyon óvatosan közlekedjenek lakott területen kívül is! Nyíregyháza belterületén, a Tünde utcán szintén forgalomkorlátozás lépett életbe váltakozó irányba a Kilátó és a Kéményseprő utca között hétfőn reggel.

– A közmű-helyreállítási munkálatok ma is aktuálisak a megyeszékhely több pontján, illetve a Dózsa György utca kivezető szakaszán, a Belső körúti csomópontnál le van szűkítve a forgalmi sáv. A város területén több helyen találkozhatnak az autósok 30 kilométeres sebességkorlátozással, így például a Kertvárosban. A Sólyom és a Holló utcán építkezés miatt megállási tilalom van életben 8 és 17 óra között. Emellett megnövekedett forgalomra számíthatnak a megye egész területén.

– Baleset történt vasárnap a Sóstói úton: jelentős anyagi kárral járó hármas karambol volt a stadionnál. Személyi sérülés nem történt, ahogy a 38-ason Nyírteleknél sem, ahol szintén anyagi káros baleset történt.

Október 1-jétől megváltozott az Északi temető nyitva tartása: 7-től 18-óráig látogatható a sírkert.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában