Helyi közélet

2017.10.13. 12:36

Mi történt a Survivor óta Gergővel és a nyíregyházi kötődésű Anitával? - "A mi szerelmünk ott maradt a szigeten"

Budapest, Nyíregyháza - A műsor rajongóit már jó ideje lázban tartja a kérdés, hogy mi lehet a játék óta Anitával és Gergővel, akik a szigeten egymásba szerettek.

Budapest, Nyíregyháza - A műsor rajongóit már jó ideje lázban tartja a kérdés, hogy mi lehet a játék óta Anitával és Gergővel, akik a szigeten egymásba szerettek.

Anita a Bors megkeresésére elárulta, hogy már a szigeten is sok szó esett közöttül arról, mi lesz velük, ha véget ér a játék.

– Gergő először nem is tetszett, majd észrevétlenül kerültünk egymáshoz egyre közelebb. Engem is meglepett, de az ötödik együtt töltött napunkon már szinte vágytam az érintésére. Lassan bontakozott ki a kapcsolatunk, a szigeten más lehetőségünk nem is volt, mint a beszélgetés. Már a szigeten is sokat beszélgettünk arról, hogy mi lesz velünk kint. Én tartottam a köztünk lévő nyolc év korkülönbségtől, de a végére nem volt kétség, hogy megpróbáljuk együtt – mondta Anita.

A pár három napot töltött együtt a Fülöp-szigeteken.

– Életem egyik legszebb három napja volt, buliztunk, vacsoráztunk, mint egy teljesen hétköznapi pár. Engem is meglepett, de működött a dolog. Két napra rá, hogy hazajöttünk, összeköltöztünk. Gergő sütött tortát nekem, hozott egy üveg pezsgőt és a bőröndjeit. Aztán visszamentem dolgozni, a kiforrott életembe, és meglátta a karrierista énemet. Más életszakaszban járunk, be kellett ismernünk, végül békességben váltunk el. A mi szerelmünk ott maradt a szigeten.

Forrás: borsonline.hu


[related-post post_id="3631528"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában