Helyi közélet

2017.10.24. 12:32

Olcsón megúszta a prosti gyilkosságot a Nyíregyházán elcsípett Richárd

Chemnitz, Nyíregyháza, Tiszadada – <a href="/ha-fektelen-vagyok-akkor-katasztrofa-tortenik-45-milliot-keresett-havonta-a-tiszadadai-prostigyilkos/3571945" target="_blank">Mint arról korábban beszámoltunk</a>, a 20 éves B. Richárd 81 késszúrással végzett egy magyar prostituálttal Németországban. A férfit januárban kapták el a rendőrök Nyíregyházán. A chemnitzi bíróság 3 hónapnyi tárgyalássorozat után most lezárta Nelly futtatójának az ügyét.

Chemnitz, Nyíregyháza, Tiszadada – Mint arról korábban beszámoltunk, a 20 éves B. Richárd 81 késszúrással végzett egy magyar prostituálttal Németországban. A férfit januárban kapták el a rendőrök Nyíregyházán. A chemnitzi bíróság 3 hónapnyi tárgyalássorozat után most lezárta Nelly futtatójának az ügyét.

Az elkövető nem tanúsított megbánást a tárgyaláson. B. Richárd az utolsó szó jogán azt állította, hogy mivel nagyon részeg volt, sőt, még kristályt is fogyasztott, semmire sem emlékszik a végzetes éjszakával kapcsolatban.

A férfi fiatal kora miatt nem kaphatott életfogytiglant, a bíró maximum 15 évet szabhatott volna rá, ám figyelembe vette Richárd életkorát, és még ennél is kevesebbet ítélt neki: pontosan a felét, azaz hét és fél évet szabott a fiatalemberre.

Forrás: borsonline.hu


[related-post post_id="3571945"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában