Helyi közélet

2017.10.04. 18:44

Tűzoltóesküvőre készülnek Vásárosnaményban

Vásárosnamény - Szerdán délután lovasfogat, tűzoltófecskendő és természetesen gyűrű is volt a Tarpai-Nagyhegyen, amely a Beregi síkság kiemelt területének számít, ahol Herczeg József, a Vásárosnaményi Önkormányzati Tűzoltóság beosztott tűzoltója megkérte Faragó Tímea kezét egy tűzoltótömlővel megformázott szív kellős közepén.

Vásárosnamény - Szerdán délután lovasfogat, tűzoltófecskendő és természetesen gyűrű is volt a Tarpai-Nagyhegyen, amely a Beregi síkság kiemelt területének számít, ahol Herczeg József, a Vásárosnaményi Önkormányzati Tűzoltóság beosztott tűzoltója megkérte Faragó Tímea kezét egy tűzoltótömlővel megformázott szív kellős közepén. Józsit a bajtársai is elkísérték, aki már hetekkel ezelőtt készült erre a napra. Mivel a leány igent mondott, a hagyományok jegyében a kollégák az esküvőn majd díszsorfallal tisztelegnek az ifjú pár előtt, akiknek ezúton is gratulálunk!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában