Helyi közélet

2017.11.30. 15:44

Bemutatta megyei jelöltjeit a Magyar Munkáspárt

Nyíregyháza – Elfogadta a napokban a Munkáspárt a 2018. évi választási programját. Kevés párt mondhatja el magáról, hogy van programja, mondanivalója és székháza is – kezdte csütörtökön a Nyíregyházán megrendezett sajtótájékoztatóját Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke.

Nyíregyháza – Elfogadta a napokban a Munkáspárt a 2018. évi választási programját. Kevés párt mondhatja el magáról, hogy van programja, mondanivalója és székháza is – kezdte csütörtökön a Nyíregyházán megrendezett sajtótájékoztatóját Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke. Mint hangsúlyozta, a programjuknak két irányvonala van: egyrészt adni kell az embereknek, a dolgozóknak, rászorulóknak, másrészt meg kell védeni Magyarországot a migránsoktól. – Bár van előrelépés a munkanélküliség csökkentése terén, sok még a szegény. A minimálbért fel kell emelni 200 ezer forintra adómentesen, különben nem lesz Magyarországon munkáskéz, külföldre mennek az emberek. A minimálnyugdíj adómentesen legyen 100 ezer forint. Csökkenteni kell a 27 százalékos áfát, a nyugdíjasok 65 éven felett ingyen juthassanak gyógyszerhez. A nyugdíj korhatárát csökkenteni kell: a nők 55, a férfiak 60 évesen mehessenek nyugdíjba – fogalmazott a politikus, majd bemutatta a Munkáspárt megyénk egyéni választókerületeiben induló jelöltjeit: Szabó Zoltánt (2. vk), Tóth Péter Pált (3. vk.), Nagy István Bélát (4. vk), Pásku Károlyt (5.), Szőllősiné Fitos Évát (6. vk). (Az 1-esben még nincs jelölt.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában