Helyi közélet

2017.11.19. 17:24

Csukákat vártak a Kacsa-tónál

Gávavencsellő - Az első öt helyezett értékes vásárlási utalványokkal gazdagodott.

Gávavencsellő - Az első öt helyezett értékes vásárlási utalványokkal gazdagodott.

A már hagyománnyá vált gávavencsellői csukafogó versenyt a Nyírmárvány Kupáért a közelmúltban rendezték meg a gávavencsellői Kacsa-tónál. A verseny nagy múltra tekint vissza, ugyanis 1999-ben rendezték meg először.

Az idei versenyen igazi ködös, hűvös csukázó idő várta a résztvevőket. A megmérettetésen 41-en indultak el. Az első öt helyezett értékes vásárlási utalványokkal gazdagodott.

A verseny jó hangulatban telt és a halak kapókedve sem maradt el. Amikor 10 óra után előbújt a nap, igazából akkor indult be a csukák étvágya is. Végül a verseny ideje alatt 19 csukát fogtak a pecások. A jó hangulatú évzáró verseny után egy finom babgulyást fogyaszthattak el a versenyzők, majd Szendrei Zoltánné desszertként házi almás süteménnyel kedveskedett a horgászoknak.

A verseny eredménye

1. Fekete Béla (Tiszabercel, 4880 g, 73 évesen a legidősebb horgász volt), 2. Deák Csaba (Nyíregyháza, 1605 g), 3. id. Sárosi István (Buj, 1375 g), 4. ifj.Hargitai László (Gávavencsellő, 1140 g), 5. Szendrei Zoltán (Tiszabercel, 1040 g). A legtöbb hal: Fekete Béla – négy csuka. A legnagyobb hal: Fekete Béla – 2700 g. Nyír-Márvány Vándorkupa: Fekete Béla

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában