Helyi közélet

2017.11.15. 11:22

Fény ragyogta be a szürke hétköznapot

Nyírbátor - Egy egyesület életében vannak olyan események, amelyek ünneppé magasztosítják a szürke hétköznapokat.

Nyírbátor - Egy egyesület életében vannak olyan események, amelyek ünneppé magasztosítják a szürke hétköznapokat. Ilyen pillanatok voltak a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesület november havi összejövetelén, ahol 22 tagtársunk ünnepelte születés- vagy névnapját. Közöttük is megkülönböztetett szeretettel köszöntöttük a kerek évfordulós születésnapját ünneplő Őz Lászlónét, valamint a 80. életévét elérő Fodor Sándor határőr alezredest, akit e kivételes alkalomból a megyei Rendőr-főkapitány Úr oklevél- és tárgyjutalom elismerésben részesített. Derültünk a 100. életévért fohászkodó tréfás versen és az ünnepelt életútját bemutató ötletes csasztuskán.

Őszintén gratuláltunk Szatmári Zoltán alezredes tagtársunk aranydiplomájához, azt kívánva, hogy minél többen érjék el közülünk is az erre jogosító életkort.

Büszkeséget éreztünk a pisztoly lövészversenyen szerzett I. helyezés hallatán, melyet a Benkő-Tóth-Nagy-Oláh összetételű csapatunk ért el a Baráti Egyesületek Országos Szövetsége által szervezett régiós versenyen.

A kitűnő hangulatot tovább fokozták az ünnepeltek által felszolgált gasztronómiai csodák: az ízletes töltött káposzta, a fasírozott falatkák és a finomabbnál finomabb sütemények.

- Vincze István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában