Helyi közélet

2017.11.10. 14:11

Hihetetlen véget ért a nyíregyházi kutyaürülék ügy! Ilyet maximum orosz videókban láthatunk!

Nyíregyháza - Na erre a végkifejletre nem számítottunk. Nyíregyházán úgy tűnik még a kutyasz*rt is lopják. Ez van.

Nyíregyháza - Na erre a végkifejletre nem számítottunk. Nyíregyházán úgy tűnik még a kutyasz*rt is lopják. Ez van.

Mint arról korábban beszámoltunk, 3 festékes dobozt tett valaki a nyíregyházi szelektív szemetes mellé, amiben valami nagyon gusztustalan dolog volt: nevezetesen teli volt kutyaürülékkel.

A felvételt akkor a szelektív kuka közelében lévő festék üzlet ügyvezetője küldte el a Levadászva Facebook csoportnak, és ment a találgatás, ki a fene gyűjtögethette a kutya kakit, és miért, no meg hogy végül miért hitte azt, hogy ez bizony szelektív szemétnek minősül.

Nos, váratlan fordulat történt az ügyben, az új felvételt szintén a festék üzlet ügyvezetője küldte be. No de mi történt?

A szemétszállítók pénteki érkezéséig az üzlet előtt hagyott festékesdobozok arra várakoztak, hogy "méltó" helyükre kerüljenek, amikor is a "hazai élelmesség" ismét olyan utat tört magának, amit egykönnyen nem felejtünk - írja a Levadászva. - A 3 festékesdobozt egy élelmes felfedező magával vitte. Kész.

Szóval nagyon úgy fest, Nyíregyen még a kutyaürüléket is lopják. A Levadászva szavaival élve: A nyíregyházi kutyák megkérdezhetnék ezek után, hogy "hova [email protected], hogy el ne lopják?

Forrás: Levadászva


[related-post post_id="3675057"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában