Helyi közélet

2017.11.28. 08:03

Küldjön hírt! - Egészségnevelési Hét az iskolában

Kisvárda - Egészségnevelési Hét kezdődött a papi Kölcsey Ferenc Általános Iskolában. Ennek keretében kerül sor 2017. november 30-án (csütörtök) 13. órától, a „TISZTA TUDAT, JÓZANSÁG” prevenciós rendezvénysorozat egyik fontos előadására.

Kisvárda - Egészségnevelési Hét kezdődött a papi Kölcsey Ferenc Általános Iskolában. Ennek keretében kerül sor 2017. november 30-án (csütörtök) 13. órától, a „TISZTA TUDAT, JÓZANSÁG” prevenciós rendezvénysorozat egyik fontos előadására. A „NE VEGYÉL BE MINDENT!” című előadást Dr. Nagy Péter neurológus főorvos tartja az általános iskolás tanulók részére. Az előadás előtt vetítjük le a „GINA AZ ÖRÖK BARÁTNŐ” című drogprevenciós filmet. Az egészséges életmódra nevelést, a szenvedélybetegségek megelőzését célzó programsorozat megvalósítását a Van Esély Közhasznú Egyesület, a Szociális Gyermekvédelmi Főigazgatóság, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatja.

- Pribula László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában