Helyi közélet

2017.11.13. 17:10

Különdíj és ajándékcsomag volt a jutalom

Nyíregyháza - Második alkalommal rendezte meg a tagegyesületeinél működő dalkörök és kórusok számára az országos kórustalálkozót és katonadal-fesztivált ősszel a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége.

Nyíregyháza - Második alkalommal rendezte meg a tagegyesületeinél működő dalkörök és kórusok számára az országos kórustalálkozót és katonadal-fesztivált ősszel a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége. A rendezvénynek Marcali sportcsarnoka adott otthont. A műsort megelőzte a Kaposvári Helyőrségi Zenekar térzenéje, majd a helyőrségben szolgálatot teljesítő katonai szervezetek emlékére felállított kopjafa megkoszorúzása. A megnyitón a fővédnök Honvéd Vezérkar főnöke így fogalmazott: „a katonadal speciális módon fejezi ki a honvédek identitását és mindennapjait, ezek mellett pedig a hagyományőrzés fontos része”. Az ország keleti feléből a nyíregyházi Honvéd Népdalkör becsülettel felkészült az országos találkozóra. A nyírségi dalárda fellépését különdíjjal és a szövetség ajándékcsomagjával jutalmazták. Maradandó élményt nyújtott számukra a találkozó és a rendezvényt záró közös éneklés élménye is.

- Szluk István, Nyíregyháza -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában