Helyi közélet

2017.11.09. 16:37

Lehullt a lepel az év legjobbnak vélt autóiról

Nyíregyháza - Véget ért a Kelet-Magyarország és a Szabolcs Online népszerű játéka.

Nyíregyháza - Véget ért a Kelet-Magyarország és a Szabolcs Online népszerű játéka.Hagyományteremtő céllal keltette életre lapunk azt a szavazást, mely során olvasóink és internetes felületünk látogatóinak voksolása alapján hirdettünk eredményt. Nyolc kategóriában írtuk ki a versenyt, és öt héten keresztül lehetett mustrálni az év legnépszerűbb márkáit, modelljeit. Már a tavalyi kezdeményezésünk is jelentős sikert aratott, ezúttal viszont tovább bővült a többezres szavazótábor.

Szerda délután az impozáns Hotel Pagony adott otthont az ünnepélyes eredményhirdetésnek, ahol Nyéki Zsolt főszerkesztő és Varga Zsolt értékesítési vezető üdvözölte az autós cégek tulajdonosait, ügyvezetőit, képviselőit, akik megtiszteltetésnek tartották, hogy részesei lehetnek a vetélkedésnek. Kiderült, hogy a kisautók, a kompaktok, a felső-közép kategóriás autók, a kishaszongépjárművek, a luxusautók, a sportautók és a hibridek közül melyek lettek az elsők. Minderről bővebb beszámolóval szolgálunk a Kelet-Magyarország szombati számában és a Szabolcs Online-on.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában