Helyi közélet

2017.11.17. 17:13

Mint a vízfolyás…

Nyíregyháza - Igazán az nevet, aki utoljára nevet, az pedig garantáltan a néző lesz!

Nyíregyháza - Igazán az nevet, aki utoljára nevet, az pedig garantáltan a néző lesz!

Ki az, akit ne tenne boldoggá, amikor azt hallja: „Lehozzuk önnek a csillagokat”? Márpedig A Váci Mihály Kulturális Központnak ez olyannyira könnyen megy, hogy minden hónapban a főváros színpadainak a leghíresebb csillagaival örvendeztetik meg a közönséget. Akkor se bizonytalanodjon el senki, ha azt is hozzáteszik, hogy „Hazudni tudni kell”, ugyanis ez csupán annak a zenés vígjátéknak a címe, amelyt november 22-én 19 órai kezdettel mutatnak be Bencze Ilona és Mikó István jutalomjátékával, s az utóbbi rendezésében.

George Berr és Louis Verneuil pikáns francia komédiájában a történet hősnője, aki nem mellesleg színésznő, valaha elkövette azt a könnyelműséget, hogy gyermeket szült, amiből aztán rengeteg bonyodalom származik. A felserdült fiatalember ugyanis nősülni szeretne, persze úgy, hogy senki ne sejtse, kinek is a fia. Ahogy egy jó komédiában illik, akad egy intrikus ellenérdekelt lovag, s egy bősz atya is, az utóbbi álnéven éppen a színésznőnek csapja a szelet. S ahogy az lenni szokott, Párizs se elég nagy város ahhoz, hogy minden titokban maradjon, de végül, a Tury Ida Színház játékának köszönhetően mindenre fény derül.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában