Helyi közélet

2017.11.28. 11:09

Példaértékű pedagógus

Nyíregyháza - Felföldiné Czifra Éva személyében egy kiváló, lelkiismeretes, maximálisan a hivatásának élő, diákcentrikus pedagógust szeretnék az olvasók figyelmébe ajánlani - írja olvasónk.

Nyíregyháza - Felföldiné Czifra Éva személyében egy kiváló, lelkiismeretes, maximálisan a hivatásának élő, diákcentrikus pedagógust szeretnék az olvasók figyelmébe ajánlani - írja olvasónk.A francia–matematika szakos tanárnő 2000-ben a bökönyi általános iskolában kezdte a pályafutását. Humorával, empátiájával, segítőkészségével és kedvességével hamar belopta magát a diákok, a szülők és a kollégái szívébe. Számos szakmai továbbképzésen vett részt, hogy tökéletesítse tudását, módszertanát. Éveken át diákönkormányzati vezetőként, immár pedig iskolaigazgatóként bizonyítja helytállását. Mint egykori diákja nagy örömmel gondolok vissza a Felföldiné Czifra Éva tanárnővel töltött tanórákra, és szívből gratulálok a kinevezéséhez.

- Berki István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában