Helyi közélet

2017.11.21. 10:08

Rejtő és egy kis fűszer Újfehértón

Újfehértó - Kész kabaré – mondhatják majd csütörtökön az újfehértóiak.

Újfehértó - Kész kabaré – mondhatják majd csütörtökön az újfehértóiak.

Az „Egy bolond négyet csinál” című ponyvakabaré a Bethlen Téri Kabaré receptje alapján készült. Azaz: végy egy legendás kabarészerzőt – jelen esetben Rejtő Jenőt –, fűszerezd meg modern jelenetekkel, egy csipetnyi stand uppal, egy leheletnyi sketch comedy-vel, és jó adag zenés paródiával! Majd adj hozzá négy, mindenre elszánt humoristát és máris kész a Bethlen Téri Színház és a Stand Up Brigád új ponyvakabaréja.

A színpadra lépők között találjuk az est konferansziéját, Beleznay Endrét, a Rádiókabaré humoristáit, Ürmös Zsoltot és Szép Bencét, valamint a Karinthy-gyűrűs parodistát, Éles Istvánt! Sőt, minden előadásban színpadra lép a Bethlen Téri Színház stand up klubjának egy-egy fiatal tehetsége is. Figyelem, a műsor súlyosan károsíthatja a közönség rekeszizmát, kezdő kabarénézőknél nevetőizom-görcsöket okozhat. Kockázatok és mellékhatások tekintetében mindenki kérdezze meg a szomszédját, a humoristák a poénváltoztatás jogát fenntartják.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában