Helyi közélet

2017.11.09. 11:41

Súlyosbították a büntetését annak a nyíregyházi férfinak, aki nőnek adta ki magát és kirabolt egy férfit

Nyíregyháza - Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa 2017. november 8-án L. R. vádlottal szemben rablás bűntette miatt indított büntetőügyben súlyosbította az elsőfokú bíróság ítéletét.

Nyíregyháza - Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa 2017. november 8-án L. R. vádlottal szemben rablás bűntette miatt indított büntetőügyben súlyosbította az elsőfokú bíróság ítéletét.A másodfokú bíróság 5 év börtönbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte a vádlottat.

Korábban az elsőfokú bíróság a vádlottat 3 év 8 hónap börtönbüntetésre, és 4 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte.

A férfi vádlott egy TV csatorna SMS Chat oldalán magát női néven hirdette, amire 2016. szeptember 9-én jelentkezett a sértett férfi. Találkozót beszéltek meg a sértett lakásába, ahol szexuális érintkezést követően a vádlott közölte a sértettel, hogy rontás van rajta, amelyet le is tud venni, de ahhoz a férfinak meg kell innia egy italt, amit ő készít el neki. Az ital készítése alatt a sértett kiment a nappaliból, ezalatt a vádlott egy pohárban 6 db Rivotril gyógyszerrel kevert italt készített, melyet a sértett férfi elfogyasztott. Az ital hatására a sértett bódult állapotba került, ezt kihasználva a vádlott eltulajdonította a lakásból a sértett telefonját, laptopját, aranyláncát.

Az ítélet jogerős.

- A Nyíregyházi Törvényszék -


[related-post post_id="3226845"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában