Helyi közélet

2017.11.06. 10:06

"Tök érdekes” program a CSÁO-ban a Lions önkénteseivel

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Gyermekjóléti Alapellátási Intézmény szervezeti keretein belül működő Családok Átmeneti Otthona tartalmas programokkal igyekszik kitölteni az otthonban lakó gyermekek szabadidejét.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Gyermekjóléti Alapellátási Intézmény szervezeti keretein belül működő Családok Átmeneti Otthona tartalmas programokkal igyekszik kitölteni az otthonban lakó gyermekek szabadidejét. Az őszi szünetben kirándulást szerveztek a gyerekeknek az erdei tornapályára, majd a halloween ünnepre készültek. A vicsorgó töklámpa kifaragásában segítettek az Első Nyíregyházi Lions Club önkéntesei, akik ruhaadományokkal érkeztek hozzájuk. Sötétedés után közösen gyújtották meg a töklámpásokat. Jártak a Tuzson János Botanikus Kertben, ahová szintén a Lions-önkéntesek kísérték el őket. A Márton-nap közeledtével kézműves foglalkozással búcsúztatták az otthon lakói az őszi szünetet.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában