Helyi közélet

2017.12.04. 15:35

Aranyfokozatot ért el a Liliom az egri fesztiválon

Nyíregyháza - A nyíregyházi Garabonciás Művészeti Iskola Liliom citeraegyüttese Egerben vett részt a Palócgála 2017 elnevezésű regionális nemzetközi népzenei fesztiválon, ami az énekes és hangszeres szólisták 19. országos minősítési versenye volt.

Nyíregyháza - A nyíregyházi Garabonciás Művészeti Iskola Liliom citeraegyüttese Egerben vett részt a Palócgála 2017 elnevezésű regionális nemzetközi népzenei fesztiválon, ami az énekes és hangszeres szólisták 19. országos minősítési versenye volt. A Liliom aranyfokozatot ért. A trió tagjai: Jenei Petra (Apáczai Csere János Általános Iskola, 7. a, Jenei Petra, Eötvös József Gyakorló Általános Iskola, 8. b, Tóth Bianka, Eötvös József Gyakorló Általános Iskola 11. osztály). Sokat köszönhetnek dr. Szabóné Bugán Ágnesnek, a Garabonciás Művészeti Iskola tanárának, aki odaadó munkájával nagyban hozzájárult a sikeres szerepléshez.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában