Helyi közélet

2017.12.08. 14:46

Hajszál híján Hollywood Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat - Ken Ludwig komédiája nem kíméli a rekeszizmokat, nevetésben nem lesz hiány.

Fehérgyarmat - Ken Ludwig komédiája nem kíméli a rekeszizmokat, nevetésben nem lesz hiány.

Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színész házaspár, ha utazótársulatukkal már csak világvégi kisvárosokban léphetnek fel? Mit tehetnek, ha abból a társulatból már a saját lányuk is kilépett, és súgónak is csak egyikük teljesen süket édesanyját tudják alkalmazni, s ha botrányos módon tudódik ki a férfi hűtlensége? Mit tehet ez a színész házaspár, ha életük nagy lehetősége akkor sétál be, amikor éppen minden összeomlik? Mit tehetnek, ha véletlenül kis híján megölik a lányuk kérőjét? Mit tehet a kérő, ha mindenki azt hiszi, nem ő a kérő? És mit tehet a néző, ha mindezt a zűrzavart, a félreértéseket és komikus helyzeteket két felvonásban meg kell néznie? Semmit. Azon kívül, hogy annyit nevet, amennyit csak bír a Veres1Színház kétfelvonásos komédiáján, amit december 13-án, szerdán 19 órától láthatnak a fehérgyarmati színházrajongók a helyi művelődési házban olyan művészekkel, mint Esztergályos Cecília, Mészáros Árpád Zsolt vagy Buch Tibor.

Szurdi Miklós, a Hajszál híján Hollywood rendezője azt nyilatkozta a darabbal kapcsolatban: bár nem ismerte korábban Ken Ludwig vérbő komédiáját, első olvasásra beleszeretett. A szereposztás fantasztikus – utalt Esztergályos Cecília Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művészre, akivel húsz év után hozta őket össze ismét a közös munka.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában