Helyi közélet

2017.12.01. 08:00

Küldjön hírt! - Egészséghét az iskolában

Kisvárda - 2017.november 30-án (csütörtökön) 13. órától rendezték meg a papi Kölcsey Ferenc Általános Iskolában, az Egészségnevelési Hét programsorozatának egyik jelentős rendezvényét.

Kisvárda - 2017.november 30-án (csütörtökön) 13. órától rendezték meg a papi Kölcsey Ferenc Általános Iskolában, az Egészségnevelési Hét programsorozatának egyik jelentős rendezvényét. Dr. Nagy Péter, a Felső-Szabolcsi Kórház, neurológus, osztályvezető főorvos előadásában hallgatták meg a jelenlévő tanulók és tanárok, a "NE VEGYÉL BE MINDENT!" című drog prevenciós előadást. Levetítették a "SZABADBA ZÁRVA!" című dokumentumfilmet is, amely az előadás tartalmával volt összefüggésben. A résztvevők nagy figyelemmel követték az eseményeket. A program megvalósulását támogatták: a Van Esély Közhasznú Egyesület, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Szociális Gyermekvédelmi Főigazgatóság.

- Pribula László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában