Helyi közélet

2017.12.13. 14:04

Thália kedvencei a Városmajori művelődési házban

Nyíregyháza - A rendezvény címe Thália kedvencei, a résztvevők pedig, akiknek Thália a kedvence, Nyíregyházáról, a Zrínyi Ilona Gimnázium, a Krúdy Gyula Gimnázium, és a Vasvári Pál Gimnázium, Beregszászról a Bethlen Gábor Gimnázium, valamint a Nagyberegi Református Líceum tanulói vetélkedték, nevették végig szerdán a színházi és filmes kultúra feladataiból készült versenyt.

Nyíregyháza - A rendezvény címe Thália kedvencei, a résztvevők pedig, akiknek Thália a kedvence, Nyíregyházáról, a Zrínyi Ilona Gimnázium, a Krúdy Gyula Gimnázium, és a Vasvári Pál Gimnázium, Beregszászról a Bethlen Gábor Gimnázium, valamint a Nagyberegi Református Líceum tanulói vetélkedték, nevették végig szerdán a színházi és filmes kultúra feladataiból készült versenyt. A csapatok mentorai között Dér Vivien, Zentai Edit, Horváth Sebestyén Sándor, valamint Martinkovics Máté, a rádióból, tv-ből, színházból ismert arcok voltak, a zsűriben Tamás Attila, a Vikár Sándor Zeneiskola igazgatója, és dr. Sipos László fotográfus, műemlékvédő és Tiszavasváriból Antal-Károly Angelika volt jelen. Szerepe volt a bűvös széknek, amin ülve hazugságból igazságba váltott a felelő, eljátszották az újságból kiválasztott cikket, vagy szinkronizálni kellett egy lenémított filmjelenetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában