Helyi közélet

2017.12.19. 15:17

Videó: Új gépkocsik a rendőrség szolgálatában

Nyíregyháza - Nem igazán lettünk volna kedden délelőtt a Városi Stadion mögötti parkolóban ólálkodó besurranó tolvaj, ugyanis a megyei rendőr-főkapitányság éppen ekkortájt vett hivatalosan is használatba nyolcvan darab vadonatúj gépkocsit.

Nyíregyháza - Nem igazán lettünk volna kedden délelőtt a Városi Stadion mögötti parkolóban ólálkodó besurranó tolvaj, ugyanis a megyei rendőr-főkapitányság éppen ekkortájt vett hivatalosan is használatba nyolcvan darab vadonatúj gépkocsit. A P-s rendszámú autók mellett ott sorakoztak a sárga mellényben feszítő rendőrök is, ahogy Farkas József rendőr dandártábornok is szemrevételezte az „járgányokat”.

– A mai nap is jól példázza azt, hogy a magyar kormány kiáll a rendvédelmi szervek mellett. Nyolcvan darab új autó átadásának vagyunk most szemtanúi, ami a megyei gépjárműállományban egy jelentős frissítésnek is nevezhető – fogalmazott a megyei rendőrfőkapitány, majd hozzátette: a gépkocsik átlagéletkora így hét évről kettőre csökkent.

– A rendőrök komfortérzete ezzel jelentősen javulhat, nem beszélve arról, hogy az új autóknak köszönhetően hamarabb odaérhetnek a kollégák a tetthelyre. Sőt, a téli feladatellátás is biztonságosabb lesz a jövőben – emelte ki Farkas József r. dandártábornok.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában