Helyi közélet

2018.01.24. 08:05

A cél: eredményes legyen a csapat!

Nyíregyháza - Kampányrendezvényt tartott kedden Nyíregyházán az MSZP és a Párbeszéd Magyarországért.

Nyíregyháza - Kampányrendezvényt tartott kedden Nyíregyházán az MSZP és a Párbeszéd Magyarországért.

Elsőként Veres János, az MSZP megyei elnöke lépett a Váci Mihály Kulturális Központ színpadára. – Április 8-a kiváló alkalom, hogy változtassunk, hogy eredményes legyen az a csapat, amely ma itt bemutatkozik – mondta.

– A Tegyünk igazságot! című programunk a magyar emberekről szól: a gyerekekről, fiatalokról, dolgozókról és nyugdíjasokról – sorolta Tóth Bertalan, a szocialisták frakcióvezetője.

– A béke, a párbeszéd és egymás elfogadásának híve vagyok. Húsz év polgármesterség és hét győztes választás után tudom, hogy képes vagyok összekovácsolni a nyíregyháziakat – hangsúlyozta Csabai Lászlóné, az MSZP megyei alelnöke.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP fővárosi elnöke úgy ­fogalmazott: ajánlatuk a szociális demokrácia, a be­fektetés az emberek mentális és fizikai egészségébe, tudásába.

– A hatalom dolga fényt gyújtani az élet árnyékos oldalán, és nem a hatalom embereinek szolgálata – tette hozzá Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában