Helyi közélet

2018.01.15. 14:09

Elismerés és előléptetések a megyei igazgatóságon

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Hétfőn délelőtt a vezetői állomány jelenlétében elismerést adott át a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a heti vezetői értekezlet keretében, valamint a szolgálati évekkel összefüggésben több kolléga előresorolásban és előléptetésben részesült.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Hétfőn délelőtt a vezetői állomány jelenlétében elismerést adott át a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a heti vezetői értekezlet keretében, valamint a szolgálati évekkel összefüggésben több kolléga előresorolásban és előléptetésben részesült.

Varga Béla tű. ezredes fogadásával kezdődött a heti vezetői értekezlet, majd a megyei igazgató köszöntötte a résztvevő állományt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója a 2017. december 09-én Kék községben történt lakástűznél tanúsított kiemelkedő helytállásáért karóra ajándéktárgyat adományozott Borbély Gyula r. főtörzszászlósnak, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi-Technikai Osztály Kutyavezető szakcsoport parancsnokának.

Dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója 2018. január 01. napi hatállyal előresorolta és egyben előléptette tűzoltó alezredes rendfokozatba Toldi András tű. őrnagyot, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltóparancsnokát, Kiss András tű. őrnagyot, a Nyírbátori Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltóparancsnokát.

Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója 2018. január 01. napi hatállyal előresorolta és egyben előléptette tűzoltó alezredes rendfokozatba Hrubóczki János tű. őrnagyot, a Műszaki Osztály osztályvezetőjét, valamint Vaskó László tű. őrnagyot, az Informatikai Osztály osztályvezetőjét.

Az igazgató előléptette tűzoltó őrnagy rendfokozatba Császári Zsolt Attila tű. századost, a Hatósági Osztály kiemelt főelőadóját, valamint Koczkás Zsolt tű. századost, a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat kiemelt főelőadóját.

Magyarország Belügyminisztere a katasztrófavédelem hivatásos állományában töltött 20 éves szolgálata és eredményes munkája elismeréséül szolgálati jelet adományozott és az igazgató egyben előléptette tűzoltó százados rendfokozatba Szórádi Miklós tű. főhadnagyot, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság katasztrófavédelmi megbízottját, Lipták Gábor tű. főhadnagyot, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szolgálatparancsnokát, Horváth Ernő György tű. főhadnagyot, a Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság katasztrófavédelmi megbízottját, valamint Kőrizs Károly tű. főhadnagyot, a Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szolgálatparancsnokát.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában