Helyi közélet

2018.01.04. 12:24

Kész Gézát indítja a Jobbik a nyírbátori kerületben

Nyírbátor - Bemutatta megyénk 6. számú választókerületének 2018-as országgyűlési képviselő-jelöltjét a Jobbik. Adorján Béla, a párt megyei elnöke úgy jellemezte a Kárpátaljáról származó, egy ideje Kállósemjénben élő Kész Géza választókerületi elnököt, mint aki emberileg és szakmailag is rátermett a Jobbik politikájának, illetve a választókerületben élők érdekeinek képviseletére.

Nyírbátor - Bemutatta megyénk 6. számú választókerületének 2018-as országgyűlési képviselő-jelöltjét a Jobbik. Adorján Béla, a párt megyei elnöke úgy jellemezte a Kárpátaljáról származó, egy ideje Kállósemjénben élő Kész Géza választókerületi elnököt, mint aki emberileg és szakmailag is rátermett a Jobbik politikájának, illetve a választókerületben élők érdekeinek képviseletére. A 36 esztendős, nős, háromgyermekes családapáról az is kiderült: nem divatjamúltnak, sokkal inkább követendőnek tartja a 10 parancsolat tanításait, történelem-földrajz szakos tanár, s akár csak református hitoktató feleségének, neki is szívügye a tudásátadás és -gyarapítás. Kulturális programszervező, korábban a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség kulturális titkári feladatait látta el, azt megelőzően a Kárpátaljai Református Egyházkerület Levéltára és Múzeuma gyűjteményvezető igazgatójaként tevékenykedett. Legfontosabb feladatai között Kész Géza a fiatalok itthon és helyben tartását, a kis- és nagytelepülések fejlődését említette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában