Helyi közélet

2018.01.11. 07:58

Kutyaól gyulladt ki Újfehértón - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 10-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 10-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Másfél hektáros területen a nádas és a száraz aljnövényzet kapott lángra szerdán délután Tiszalökön, a Nefelejcs utca mögötti területen. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok és puttonyfecskendők segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy lakóház udvarán lévő kutyaól szerdán este Újfehértón, a Németh László utcában, miután a tulajdonos a forró salakot a kutyaház mellé borította. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat, személyi sérülés nem történt és a kutya is éppségben úszta meg a tűzesetet.

Megdőlt egy füstelvezető egy nyíregyházi lakóépület tetején, a Lászlócsere dűlőben. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a veszélyes csövet dugólétra és kéziszerszámok segítségével eltávolították, a további életveszélyt megszüntették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Ibrányban, a Rozmaring utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A város önkormányzati tűzoltói a járműveket áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba borult egy kisteherautó szerdán este a 41-es számú főúton, a 67-es kilométernél. A balesetben egy ember sérült meg. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában