Helyi közélet

2018.01.03. 09:05

THG: ellenőrzik majd a díjbefizetést

Nyíregyháza - A közszolgáltatási díj megfizetését a lakcímkártya bemutatásával igazolhatjuk.

Nyíregyháza - A közszolgáltatási díj megfizetését a lakcímkártya bemutatásával igazolhatjuk.

A Térségi Hulladék-Gazdálkodási Nonprofit Kft. (THG) közleményében arról tájékoztatja a nyíregyházi lakosságot, hogy a társaság január 2-ától ellenőrzi, a hulladékudvarokat használók rendelkeznek-e jogosultsággal az udvarok szolgáltatásainak igénybevételére.

Maradéktalanul megfizette

A THG szerint ugyanis a hulladékudvarba kizárólag az az ingatlanhasználó szállíthat be, illetve adhat át kezelésre hulladékot, aki a szemét keletkezésének helyszínén a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást igénybe veszi és a közszolgáltatási díjat az NHKV Zrt.-nek maradéktalanul megfizette. A közszolgáltatási díj megfizetését a lakcímkártya bemutatásával igazolhatják a lakosok. – Amennyiben a beszállító nem a saját nevére kiállított lakcímkártyán szereplő címről szállítja a hulladékot, szükség van a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást igénybe vevő természetes személy írásos meghatalmazására. A formanyomtatvány a www.thgkft.hu honlapról letölthető – tájékoztatta lapunkat Hajnal Tünde, a Térségi Hulladék-Gazdálkodási Nonprofit Kft PR-referense. Hozzátette: egy társasházi lakóközösség tagja is csak akkor veheti igénybe a hulladékudvarok szolgáltatásait, ha a társasház vagy a lakásszövetkezet az NHKV Zrt.-nek megfizette a közszolgáltatási díjat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában