Helyi közélet

2018.02.02. 10:55

400 sofőrt ellenőriztek Nyírbátorban

Nyírbátor - A közúti balesetek megelőzése érdekében tartottak fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést 2018. február 1-jén a Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség és a polgárőrség bevonásával.

Nyírbátor - A közúti balesetek megelőzése érdekében tartottak fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést 2018. február 1-jén a Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség és a polgárőrség bevonásával. A demonstratív jelenlét elsősorban az ittas járművezetők és a dinamikus szabálysértők kiszűrésére, valamint a közlekedők jogkövető magatartásra való ösztönzésére irányult. A közúti kontroll során a rendőrök több mint 400 sofőrt ellenőriztek, de ittasság gyanúja egyetlen sofőrnél sem merült fel. Kisebb súlyú szabálysértések észlelése esetén a rendőrök elsősorban a figyelmeztetés lehetőségével éltek.

A közlekedők a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a megye teljes területén. Kérjük az állampolgárokat, hogy a balesetek megelőzése érdekében a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában