Helyi közélet

2018.02.24. 13:01

A nőnapi ajándék ezúttal a nő!

Mátészalka - Egyszerre lesz érzelmes, szórakoztató, megdöbbentő és élvezetes a színpadi játék.

Mátészalka - Egyszerre lesz érzelmes, szórakoztató, megdöbbentő és élvezetes a színpadi játék.

Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg, hogy bemutassam az élő műremeket: a gyermeket, a szeretőt, az anyát, a királynőt, a feleséget, a társat, a házastársat, egyszóval: a NŐT! Ezzel a figyelemfelkeltő invitálással igyekszik kedvet csinálni egyfelvonásos zenés vígjátékához a budapesti Erzsébet Királyné Színház, s ezúttal virág helyett egy csokorra való vidámságot nyújtanak át a férfiaknak és természetesen a nőknek.

A Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház Dienes Galériájában bemutatkozó, stílusosan március 8-án, 18 órától kezdődő Mit ember? Nő! című darab egyik különlegessége, hogy a játék főszereplője és rendezője, Buzogány Márta színművész, partnere pedig Fazekas László, ütőhangszeres művész.

A mozaikokból, kisebb jelenetekből építkező darab a legteljesebb teljességében mutatja be a gyengébbik nemet. Láthatjuk, milyen a nő, ha sír vagy ha nevet, mitől boldog, mitől boldogtalan, s milyen, ha kedves vagy mikor szórakozott.

Arra azért külön felhívjuk a színházrajongók figyelmét, hogy kifejezetten férfibarát előadásról van szó!

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában