Helyi közélet

2018.02.09. 16:30

Bál az „Aranyos” diákokért

Nyíregyháza - A jótékonysági Mamma Mia! party bevételéből dicsőségfalat szeretnének létrehozni.

Nyíregyháza - A jótékonysági Mamma Mia! party bevételéből dicsőségfalat szeretnének létrehozni.

A 2017/2018-as tanévben megrendezett Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV) a Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium két végzős diákja, Kajati Marcell (8/12) és Horváth Rafael (4/12) kimagasló eredményű (92%, illetve 83%) dolgozatát küldhette be az Oktatási Hivatalba az intézmény. A második fordulóba végül csak Kajati Marcellt hívták be. A tanulók felkészülését Palkovics Borbála és Nagy Péter Kristóf tanárok segítették.

Meglepetésvendég is lesz

A Kantár Attila igazgatása alatt működő, nagy múltú jósavárosi iskola, amely okkal lehet büszke diákjai sportban, művészetekben, nyelvi és tanulmányi versenyeken elért sikereire, február 17-én 19 órától jótékonysági bálnak ad otthont. A rendezvényszervező „Aranyos” Diákokért Egyesület szombaton 19 órától „Mamma mia” felkiáltással (és dress code-dal) az 1970-es évek retro hangulatát szeretné megidézni.

A partyhangulatot egy rátermett lemezlovas és meglepetésvendégek garantálják. A bál nem öncélú, a jótékonysági est bevételéből (belépőjegy, tombola, téglajegy) dicsőségfalat szeretnének létrehozni az iskolában.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában