Helyi közélet

2018.02.02. 10:50

Betörés közben zavarták meg a gávavencsellői férfiakat - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. február 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. február 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. február 1-jén elfogtak egy 23 éves szabolcsbákai férfit. Ellene a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelt el körözést, mivel a részére korábban kiszabott helyszíni bírságot nem fizette be, közérdekű munkával nem váltotta meg, ezért a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. Az egyenruhások a férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 25 éves és egy 22 éves gávavencsellői lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfiak 2018. január 31-én 21 óra körül betörtek egy gávavencsellői lakatlan házba, de onnan nem tulajdonítottak el semmit, mert cselekményük közben megzavarták őket. A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tetteseket rövid időn belül azonosították, lakóhelyeiken elfogták, és előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában