Helyi közélet

2018.02.15. 16:31

Ifjak és örökifjak együtt ropják majd a rock and roll-t

Nyíregyháza - A hetvenéves Csókkirály a nyíregyházi Continental Arénában ad koncertet.

Nyíregyháza - A hetvenéves Csókkirály a nyíregyházi Continental Arénában ad koncertet.

„Egy jampi szív az mindig hű marad, számíthatsz rá, ha balhé van, ő el nem szalad. Hát hogyha hív, mondj igent egy perc alatt, és akkor összejöhet a régi jó csapat, ehhez nem kell több, mint egy jó pillanat…” – szólnak a hazai rock and roll koronázatlan királya, Fenyő Miklós örökzöld sorai, aki hosszú idő után visszatér Nyíregyházára, hogy február 24-én, szombaton este nyolctól megtáncoltassa az ifjakat és az örökifjakat a Continental Arénában.

Amerikai csibészség

A 70 esztendős Csókkirályhoz zenekara és táncosai mellett csatlakozik az este sztárvendégeként Dolly is, akivel együtt varázsolják majd a színpadra a jellegzetes, hatvanas-hetvenes évekbeli amerikai életérzést.

A Hungária együttes egykori frontembere nem az NDK-ból becsempészett lemezek hallgatása közben és szintén kéz alatt beszerzett újságokból „tanulta meg” a rock and roll-t. Szüleivel 1956-ban New York-ba költöztek, kisiskolás évei alatt ivódott bele kitörölhetetlenül az amerikai csibészség – amiből ízelítőt kapunk a koncerten is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában