Helyi közélet

2018.02.06. 11:31

Küldjön hírt! - Drogprevenciós előadás Anarcson

Anarcs - A "TISZTA TUDAT JÓZANSÁG" című drogprevenciós előadás-sorozat következő előadásának helyszíne az Anarcsi Czóbel Minka Általános Iskola és Óvoda lesz.

Anarcs - A "TISZTA TUDAT JÓZANSÁG" című drogprevenciós előadás-sorozat következő előadásának helyszíne az Anarcsi Czóbel Minka Általános Iskola és Óvoda lesz. A rendezvényt 2018. február 09-én 12:30 órai kezdéssel tartja, a Van Esély Közhasznú Egyesület, Kisvárda Város Önkormányzata és a Czóbel Minka Általános Iskola és Óvoda rendezésével a helyi általános iskolás tanulók részére. Ennek keretében kerül sor a "GINA AZ ÖRÖK BARÁTNŐ" című drogprevenciós film bemutatására. Ezt követően Dr. Nagy Péter neurológus főorvos tartja meg a "NE VEGYÉL BE MINDENT"című előadását.

A program megvalósulását, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Szociális Gyermekvédelmi Főigazgatóság és a Van Esély Közhasznú Egyesület támogatja.

- Pribula László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában