Helyi közélet

2018.02.21. 14:15

Öt órán át húzta a cigány…

Kisvárda - Csendült a nóta, szállt a muzsika péntek este a kisvárdai Várszínház és Művészetek Házában, ahol a záhonyi énekesnő, Kádár Zsuzsa szervezett jeles előadókat felvonultató, viccekben és poénos jelenetekben gazdag, maratoni hosszúságú (mintegy 5 órán át tartó!) farsangi nótagálát.

Kisvárda - Csendült a nóta, szállt a muzsika péntek este a kisvárdai Várszínház és Művészetek Házában, ahol a záhonyi énekesnő, Kádár Zsuzsa szervezett jeles előadókat felvonultató, viccekben és poénos jelenetekben gazdag, maratoni hosszúságú (mintegy 5 órán át tartó!) farsangi nótagálát. Az esemény házigazdája nem titkolta: jubileumi eseményről van szó, hiszen 15 évvel ezelőtt, márciusban ebben a városban szervezte az első ilyen gálát. Elsőként a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium énekkara fakadt dalra Mártháné Iklódi Boglárka vezényletével, majd Miskolci Balogh Zoltán és zenekara kíséretével olyan közismert fellépőket köszönthetett a színházteremben a magyarnóta-, operett- és cigánymuzsika-kedvelő közönség (köztük megyénk számos polgármestere), mint Tarnai Kiss László, Bokor János, Koós Éva, Berényi Márta, Szabó Lajos, dr. Buta Árpád, Kádár Gergő, na és persze a dalos ajkú „rigó-páros”: Kalina Enikő és Dócs Péter.

- Varga Istvánné, Dunakeszi -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában