Helyi közélet

2018.02.26. 16:35

Rabócsi Renáta bárkiből hercegnőt varázsol

Budapest, Nyíregyháza - Sok celeb pózolt a Story Gálán és a közösségi oldalakon a nyíregyházi divattervező ruhakölteményeiben.

Budapest, Nyíregyháza - Sok celeb pózolt a Story Gálán és a közösségi oldalakon a nyíregyházi divattervező ruhakölteményeiben.

Az egy négyzetméterre jutó celebek száma hatalmas méreteket öltött a 19. Story Gálán. Ez a tény bizsergető érzéssel töltötte el Rabócsi Renátát, ugyanis sokan járkáltak fel-alá a budapesti Corinthia Grand Hotelben a nyíregyházi divattervező ruhakölteményeiben.

Gyakran posztol

Megadják a módját az antrénak, hiszen vörös szőnyegen léptek be a rendezvény illusztris vendégei. A háziasszony Liptai Claudia, a házigazda pedig a Story magazin főszerkesztője, Kolossváry Balázs volt.

– Egyre többen ismerik a munkám, és a „sztárok” is szívesen ajánlják a ruháimat egymás között. Tavaly az X-Faktor minden részében szerepelt RABOCSI-ruha, az RTL Klub dolgozói, színészei jól ismernek, így az idei Story Gálán a Barátok közt színésznői, Mezei Léda, Görgényi Fruzsina, Gyebnár Csekka, Deutsch Anita és Koller Virág a ruháimban jelentek meg – újságolta Rabócsi Renáta, aki Facebook-kedvelői legnagyobb örömére folyamatosan jelen van a közösségi oldalon, gyakran posztol, élénk életet él a világhálón. Így aztán interaktív a kapcsolata az ismert emberekkel.

– Kulcsár Edina párját már régóta ismerem. Ősszel közös munkánk is volt Edinával, ő volt az őszi-téli kampányunk modellje. Már akkor megbeszéltük, hogy RABOCSI-ruhát fog viselni a Story Gálán. Zámbó Krisztián Zsuzskája már régóta hercegnő szeretne lenni – legalább egy estére. Engem ajánlottak neki azzal a felütéssel, hogy Rabócsi Renáta bárkiből hercegnőt tud varázsolni. Azt mondta, hogy valóban hercegnőnek érezte magát, és Medveczky Ilona is megjegyezte, hogy az ő ruhája a legszebb a gálán – neki ez volt a legnagyobb elismerés.

– Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Kállai Kiss Zsófi is az általam tervezett ruhámban gálázott. Kálmán Olga szerkesztő-riporter is Budapesten találta meg a kedvenc RABOCSI-ruháját, amit a Story Gálán viselt. A márkám nagykövete Kármán Dalma szépségkirálynő, aki méltóképpen képviselt a rangos rendezvényen.

Aztán lehullt a lepel a Story Gála díjazottjairól: a televíziós személyiségnek járó Érték-díjat Boros Krisztina kapta a Házon kívül című műsorban végzett munkájáért. A kétszáznál is több nagylemez elkészítésében közreműködő Hrutka Róbert lett a zenész kategória győztese, Borbély Alexandra az Oscar-díjra is jelölt Testről és Lélekről című film főszereplőjeként kapott elismerést, Tompos Kátyát pedig kimagasló színészi munkájáért díjazta a kuratórium.

Díjak, legendák

Sikeres sportolóink közül ezúttal Baji Balázst köszöntötték és ünnepelték, méghozzá abból az apropóból, hogy a tavalyi londoni világbajnokságon, a 110 méteres gátfutásban elért harmadik helyével az első magyar atléta lett, aki a szabadtéri világbajnokság futószámában érmet szerzett. Az Ötcsillag-díjakat ezúttal is a magazin olvasói szavazták meg.

Ördög Nóra az év műsorvezetője, a TV2-n futó A Nagy Duett pedig az év produkciója lett. Színész kategóriában az Örkény Színház társulati tagja, Csuja Imre diadalmaskodott. Ugyan Csuja színházi elfoglaltságai miatt személyesen nem tudta átvenni a díjat, frappáns videóüzenetben mondott köszönetet. A Story kedvence az RTL Klubon futó Konyhafőnök VIP lett.

A magazin szerkesztősége az idei Életmű-díjat a V’73 és a V’Moto-Rock egykori tagjának, Lerch István énekes-dalszerzőnek ítélte. A ceremónia végén rendhagyó módon a Legenda-díjat is átadták az elmúlt ötven évben a hazai és nemzetközi porondon is kirobbanó sikereket elért Neoton Famíliának.

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában