Helyi közélet

2018.02.01. 16:19

Valódi álomesküvő, luxuskivitelben

Nyíregyadony, Nyíregyháza - Egy meseszép kastélyba zárt álmot kínálnak az ifjú pároknak.

Nyíregyadony, Nyíregyháza - Egy meseszép kastélyba zárt álmot kínálnak az ifjú pároknak.

A Borostyán Med-Hotel****-lel lapunk tavalyi Álompár esküvői kiállításán is találkozhattak az érdeklődők, és nagy örömükre szolgál, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből is egyre több pár választja élete nagy eseménye helyszínéül a Debrecentől karnyújtásnyira található mesés kastélyszállodát. – Ez fontos visszajelzés számunkra, mert megerősít bennünket abban, hogy a jövőben ne csak a hajdúsági házasulandókra összpontosítsunk, hanem a környező megyékben, térségekben élőkre is – mondta lapunknak Földesi-Kovács Emese szállodavezető.

– Azoknak a pároknak, akik nálunk mondják ki a boldogító igent, „álomesküvőt kínálunk luxuskivitelben” – és nem csak a hirdetésekben, de a valóságban is. Egy meseszép kastélyba zárt álmot nyújtunk a pároknak, akiket arisztokratikus hangulattal, extra és különleges szolgáltatásokkal, megkülönböztetett figyelemmel és nívós kiszolgálással várunk. Szállodánkban a párok egyéni igényeihez igazodva tervezzük és valósítjuk meg az esküvő minden apró mozzanatát.

Romantikus helyszín

– Teljes körű szolgáltatást kínálunk a fiataloknak, akik akár a szállodát körülölelő gyönyörű ősfás, 6000 tőből álló rózsaligetes díszkertünkben is fogadhatják vendégeiket, majd tavunk romantikus kis szigetének kápolnájában húzhatják föl egymás ujjára a karikagyűrűket. Kristálytermünk, amelyben 250 vendég fér el, főúri megjelenést kölcsönöz, száz vendéget befogadó dísztermünk és elegáns kistermeink önmagukért beszélnek, így – az élővirágon kívül – egyéb dekorációt nem igényelnek. Ha a fiatalok a szabadtéri esküvő mellett teszik le a voksukat, választhatják a díszudvart is, amely jó időben egy elegáns állófogadás vagy kerti party tökéletes helyszíne lehet – mondta Földesi-Kovács Emese, aki azt tapasztalja, hogy a fiatalok „egy életre szóló esküvőben” gondolkodnak, azaz egyszer kívánnak házasodni, így a nagy napot tökéletesen szeretnék megszervezni.

– Bár az anyagiak fontosak, de a helyszínnél nem ez a domináns. A párok inkább választanak egy drágább, felsőkategóriás szolgáltatásokat kínáló helyszínt, mint egy olcsóbb, sablonosat. A lakodalmi menünél még mindig a hagyományok uralkodnak, amelybe olykor-olykor trendi vonalak – koktélbár, kézzel faragott gyümölcsök szigete, csokiláva – is megjelennek. A mai fiatalok szeretik az egyedit, a páratlant, a meghökkentőt, a világraszólót, és ezt mi csokorba szedve kínáljuk számukra – tette hozzá a szállodavezető.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában