Helyi közélet

2018.02.20. 13:40

Várják a leendő elsősöket

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Apáczai Csere János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola beiskolázási foglalkozásokkal várja azokat a leendő első osztályosokat és szüleiket, akiket érdekel az intézmény pedagógiai munkája.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Apáczai Csere János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola beiskolázási foglalkozásokkal várja azokat a leendő első osztályosokat és szüleiket, akiket érdekel az intézmény pedagógiai munkája. Az „iskolába járni jó” elnevezésű program következő foglalkozása február 20-án, kedden 15 órától kezdődik, ahol megismerkedhetnek a szeptemberben induló első osztályok tanítóival. Nagy múltú iskolánk gyermekközpontú, a következő tanévben négy első osztályba várja a tanköteles korú gyerekeket. Végzőseink megállják a helyüket a középiskolákban, az egyetemeken és az életben is. Az elmúlt hatvan évben írókat, orvosokat, sportolókat, nyelvészeket és tanárokat nevelt ki az intézmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában