Helyi közélet

2018.03.02. 11:54

Az álláskereső nem robot

Nyíregyháza - Sorozatunkban azokat a cégeket mutatjuk be, akik a március 22-ei állásbörzénken is jelen lesznek.

Nyíregyháza - Sorozatunkban azokat a cégeket mutatjuk be, akik a március 22-ei állásbörzénken is jelen lesznek.

– Ha munka és Kelet-Magyarország, akkor a HSA megkerülhetetlen. A ­régió egyik vezető mun­ka­erő-közvetítő és -kölcsönző cége vagyunk. Debreceni köz­pontunk mellett további tizenkét városban, így ­Nyíregyházán is működ­tetünk irodát, ahol személyesen is szeretettel várjuk a munka iránt érdeklődőket. Szerintünk az álláskereső nem robot, a munkaadó pedig nem rabszolgatartó. Ezen elv mentén működünk sike­resen tizennyolc éve – mondta ­lapunknak Baráth Zsolt, a cég nyíregyházi „helytar­tója”.

Iskola mellett

Hozzátette: a HSA sokkal több, mint három betű, hiszen a cégcsoporthoz tartozik a Meló-Diák és a Keleti Szomszédok is, így minden korosztály számára tudnak munkalehetőséget ajánlani, legyen szó diákról vagy éppen nyugdíjasról. Tudják, mire van szüksége egy ­munkavállalónak, hiszen kollégáik zöme állt a „másik oldalon” is.

– Ügyvezetőnk, Mátyás László például annak idején újságkihordóként kezdte, mint diákmunkás. Rajta kívül is számos kollégánk dolgozott az iskola mellett. Mert egy „Meló-Diák” mindig többet akar. Hogy miért? Mert nem elégszik meg a sulival. Nem elégszik meg a zsebpénzzel. Nem elégszik meg az ösztöndíjjal. Ennél többet akar. Függetlenséget, önállóságot, keresetet. Munkát. Mi ebben segítünk – emelte ki Baráth Zsolt.

– Mi ismerjük az itt élő emberek problémáit. Ezért is fontos nekünk, hogy a munkavállalóink korrekt, törvényes keretek és emberséges körülmények között helyezkedjenek el, mert hisszük, hogy csak így lehetnek boldogok hosszú távon. Ezért is segítjük a jobb élet elérésében az öregségi nyugdíjasokat. Kutatásaink kimutatták, hogy a keleti országrészben sokan közülük mindössze havi 50–60 ezer forintos nyugdíjból kénytelen megélni. Mi ezen is tudunk segíteni – zárta a szakember.

TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában