Helyi közélet

2018.03.07. 09:11

Baleset a Lapály utcán: magára hagyta a sérült kerékpárost - Szemtanúkat keresnek!

Nyíregyháza - Az ismeretlen járművezető segítségnyújtás nélkül magára hagyott egy megsérült kerékpárost Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Az ismeretlen járművezető segítségnyújtás nélkül magára hagyott egy megsérült kerékpárost Nyíregyházán.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/935/2018. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. március 1-jén 21 óra 15 perc körül egy eddig ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, feltehetően szürke színű, Opel Astra kombi típusú személygépkocsival közlekedett Nyíregyháza Lapály utcán, a Táncsics Mihály utca felől a Tünde utca irányába. Haladása során a Lapály utca 5/B. szám előtt megfordulva egyenes irányban közlekedett vissza a Táncsics Mihály utca irányába. Ezzel egy időben vele szemben közlekedett a Tünde utca irányába kerékpárjával egy 29 éves nyíregyházi férfi, aki észlelte, hogy a gépkocsi nem húzódik le az úttest jobb oldali szélére, ezért az ütközés elkerülése érdekében kerékpárját jobbra kormányozta a földes útpadkára, ahol egyensúlyát elveszítve felborult és megsérült. Az ismeretlen járművezető mindezek ellenére nem állt meg a helyszínen, hanem a tőle elvárható segítségnyújtást elmulasztva távozott a helyszínről.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a balesetet, annak körülményeiről, valamint a járművezetőről, illetve az általa vezetett gépkocsiról információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában