Helyi közélet

2018.03.30. 15:04

Bereg szíve alkotókör

Vásárosnamény - Bő egy éve alakult a Bereg Színe Művészeti Kör Vásárosnaményban, azzal a szándékkal, hogy a város és a közeli falvak amatőr és profi, képzőművészet iránt érdeklődő alkotóit összefogja és alkotásra ösztönözze heti rendszerességű délutáni foglakozáson.

Vásárosnamény - Bő egy éve alakult a Bereg Színe Művészeti Kör Vásárosnaményban, azzal a szándékkal, hogy a város és a közeli falvak amatőr és profi, képzőművészet iránt érdeklődő alkotóit összefogja és alkotásra ösztönözze heti rendszerességű délutáni foglakozáson. Tagjai lelkesedéssel párosuló tanulni akarással vágtak bele az új művészeti technikákba. Legutóbb akvarell technikával alkottak, és útkereső módon, a hagyományos ábrázolás határait feszegetve olyan képeket alkottak, amelyek egyediek. A festőkör tagjai különböző szakmákból érkeztek, így aztán különböző művészeti ágban jártasak, így sokat tanultak egymástól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában