Helyi közélet

2018.03.16. 17:19

„Borzasztó lenne a káoszkoalíció”

Nyírbátor - Dr. Kövér László Nyírbátorban higgadt mérle­gelésre kérte a választópolgárokat.

Nyírbátor - Dr. Kövér László Nyírbátorban higgadt mérle­gelésre kérte a választópolgárokat.

Nagy a tét, hiszen amit komoly munka árán elértünk az elmúlt években, azt meg kell óvnunk, védenünk, és nem szabad veszni hagynunk – mondta dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő szerdán este Nyírbátorban. – A választókörzetem harminchárom településén indítottuk be az ivóvízminőség-programot, tizenhét helységben pedig kiépítettük a szennyvízhálózatot. Új gyárak jöttek létre, ahol sokan megtalálják a számításukat. Az elmúlt években hétezer új munkahely jött lére: négyezren a versenyszférában helyezkedtek el, háromezren pedig a közfoglalkoztatásban boldogulhatnak. Az áprilisi választáson van mit féltenünk. A szocialisták Veres Jánosnak köszönhetően otthonosan mozognak Nyírbátorban. Az ő idejében menekültállomást létesítettek itt, tehát ez is bizonyítja, hogy engednének a migrációs nyomásnak, ami tűrhetetlen.

Elveszítenénk a szuverenitást

Dr. Kövér László, az Ország­gyűlés elnöke nem kertelt: – Elképzelni is rossz, hogy például Gyurcsány Ferenc, Vona Gábor vagy Szél Bernadett ül a miniszterelnöki székben. Ezt úgy lehet megakadályozni, hogy higgadtan, alaposan mérlegelve a Fidesz-KDNP-re szavaznak az emberek. Borzasztó lenne a káoszkoalíció. Egyértelmű, hogy ha hatalomra kerülnének, bábkormányt hoznának létre, és a mostani ellenzék behódolna annak az akaratnak, hogy nyissák meg a határokat, és fogadjuk be a migránsokat. Ezzel az országunk elveszítené a szuverenitását, a nemzeti identitását. Dr. Simon Miklós a választókörzetében eredményes munkát végzett, és ezt szeretnénk folytatni, ha bizalmat kapunk a választópolgároktól – jelentette ki dr. Kövér László, aki választási fórumot tartott a nyírbátori sportcsarnok telt házas közönsége előtt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában