Helyi közélet

2018.03.24. 11:55

Föld Órája: s lőn sötétség…

Nyíregyháza - 2012-ben Nyíregy­háza elsőként nyerte el Ma­gyarországon a WWF Föld Órája Fővárosa címet.

Nyíregyháza - 2012-ben Nyíregy­háza elsőként nyerte el Ma­gyarországon a WWF Föld Órája Fővárosa címet.

– A megyeszékhely az idén is csatlakozott a „WWF Föld Órája” akcióhoz – tájékoztatta lapunkat Nyíregyháza önkormányzata. Eszerint március 24-én (szombaton) 20.30 óra és 21.30 óra között a következő helyszíneken kapcsolják le a tér- és díszvilágítást: római katolikus templom díszvilágítás; római katolikus templom előtti szökőkút dísz- és térvilágítás; Kossuth szobor díszvilágítás (Kossuth tér három darab kandeláber); görög katolikus templom díszvilágítás; evangélikus templom dísz­világítás; református templom díszvilágítás; Ungvár sétány parkvilágítás; vásártér térvilágítás. A helyszíneket illetően további információ Vass Ágnes műszaki főmunkatárstól kérhetnek a lakosok a 06-30-613-2570-es számon.

Talán még sokan emlékeznek rá, hogy 2012-ben Nyíregyháza elsőként nyerte el Magyarországon a WWF Föld Órája Fővárosa címet a nyíregyháziak elkötelezettségének és regisztrációinak köszönhetően. Most március 24-én 20.30-ig lehet regisztrálni és csatlakozni a kezdeményezéshez és regisztrálni a foldoraja.hu weboldalon.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában