Helyi közélet

2018.03.24. 12:05

Határidő előtt elkészültek

Tiszadob - Jelentős rekonstrukciós munkák végére került pont a SZIÁAMI-ban.

Tiszadob - Jelentős rekonstrukciós munkák végére került pont a SZIÁAMI-ban.

Befejeződtek a felújítási munkálatok a Tiszadobi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola (SZIÁAMI) Táncsics utcai telephelyén, már csak kisebb utómunkálatokat, javításokat végeznek a szakemberek – tájékoztatta lapunkat Vitányi György intézményvezető.

Több kémény – egy füst alatt

A Nyíregyházi Tankerületi Központ fenntartásában működő intézményben lecserélték és újra szigetelték a padlást, 6 használaton kívüli téglakéményt és egy régi melléképület balesetveszélyes füstkivezetőjét visszabontották. Az épület két bejáratán a nehezen záródó és rossz hőszigetelésű nyílászárókat újakra cserélték.

– Korszerű, térköves szilárd burkolatot kapott a járda a Mátyás király utcai kiskaputól a Táncsics Mihály utcai kiskapuig, ugyanígy a kerékpártároló és sorakozótér is.

– Az idén februárban kezdődött munkálatokat jóval előbb sikerült befejezni a szerződésben vállalt április 30-ai határidőnél – mesélte az intézményvezető.

- PI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában