Helyi közélet

2018.03.24. 12:18

Igazi amerikai mese

Nyíregyháza - Az Augusztus Oklahomában egyszerre izgalmas krimi, frenetikus vígjáték és megrendítő családi dráma.

Nyíregyháza - Az Augusztus Oklahomában egyszerre izgalmas krimi, frenetikus vígjáték és megrendítő családi dráma.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb amerikai Broadway-sikere volt Tracy Letts 2007-ben bemutatott, többszörös Tony- és Pulitzer-díjas tragikomédiája, az Augusztus Oklahomában. A fanyar humorú, sziporkázó párbeszédekkel teletűzdelt színművet láthatja a nyíregyházi közönség március 24-én, szerdán 19 órától a Váci Mihály Kulturális Központban a Zenthe Ferenc Színház előadásában. Az Augusztus Oklahomában egyszerre izgalmas krimi, frenetikus vígjáték, megrendítő családi dráma és igazi amerikai mese egy alkoholista apáról és egy gyógyszerfüggő anyáról, akik megpróbálnak rendet tenni maguk körül. De egy olyan családban, amelyben csupa léhűtő férfi, boldogtalan asszony, hűtlen férj és lázadó nő él, ez csaknem lehetetlen vállalkozás. Arról nem is beszélve, hogy a legjobb háznál is lehetnek olyan sérelmek, elfojtott vágyak és veszélyes titkok, amelyek egy alapos nagytakarítás során egyszer csak előkerülnek a régi kacatok közül – az üres gyógyszeres dobozokkal és sörösüvegekkel együtt…

A kétfelvonásos előadásban olyan művészek játsszák a főbb szerepeket, mint Vándor Éva, Bozó Andrea, Marjai Virág, Kovács Vanda, valamint Bregyán Péter (rendező: Susán Ferenc, dramaturg: Sándor Zoltán).

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában