Helyi közélet

2018.03.23. 13:25

Jobbik-sajtótájékoztató: „Áthidaló” javaslattal rukkoltak elő a jobbikos képviselőjelöltek

Nyíregyháza - Hidat építünk! címmel tartott közös sajtótájékoztatót pénteken Nyíregyházán dr. Fülöp Erik, a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és Bíró László, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei országgyűlési képviselőjelöltje.

Nyíregyháza - Hidat építünk! címmel tartott közös sajtótájékoztatót pénteken Nyíregyházán dr. Fülöp Erik, a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és Bíró László, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei országgyűlési képviselőjelöltje. Mint kiderült, a szomszédos megyékben dolgozó politikusok ezúttal nem (csak) az összetartozást és a kapcsolatépítést kifejező szimbolikus, hanem valódi hídépítésen törik a fejüket. Elhangzott: Tiszadobtól légvonalban mintegy 30-35 kilométerre található a miskolci megyeszékhely, ám pontonhíd híján csak hatalmas kerülővel érhetnek célt az utazók. Tiszalököt és Tiszatardost a tiszai komp köti össze egymással, már amikor üzemel. Hídépítési kezdeményezéssel rukkoltak elő a jobbikos képviselőjelöltek, egy – normális közbeszerzési eljárással – 2 milliárd forintból megvalósítható, 20 tonna teherbírású híd kivitelezésére kértek engedélyt, a beruházástól a turizmus, a mezőgazdaság és a feldolgozóipar fellendülését remélik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában