Helyi közélet

2018.03.29. 12:22

Két napja feküdt a hideg padlón a balkányi néni

Balkány - Még időben érkezett a körzeti megbízott és a segítség a balkányi néniek.

Balkány - Még időben érkezett a körzeti megbízott és a segítség a balkányi néniek.

A balkányi rendőr­őrsre szerdán érkezett bejelentés, miszerint a szomszédok több napja nem láttak egy nyolcvanhárom esztendős nénit. Az értesítést követően Lovas László rendőr zászlós körzeti megbízott azonnal a helyszínre érkezett, a házból halk, fájdalommal teli hangok szűrődtek ki. Az ajtó zárva volt, ám egy közeli telephelyről segítség érkezett.

A lakásba belépők azt látták, hogy az idős nő a hideg padlón fekszik. Lovas zászlós azonnal értesítette a mentőket és megkezdte a magatehetetlen asszony ellátását.

A bajba jutott nő – elmondása szerint – már két napja feküdt a földön miután elesett, és saját erejéből nem volt képes felállni, illetve segítséget hívni.

A szomszédok jelzésének és a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően még időben megkapta a szükséges segítséget és egészségügyi ellátást. Ez ismét példa volt arra, hogy figyeljünk egymásra, főként ha idős, vagy beteg szomszédunk van.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában