Helyi közélet

2018.03.23. 16:35

Pénztárcakímélő szórakozás a Kelettel

Nyíregyháza - Az elmúlt évben is rendkívüli kedvezményekben részesülhettek a kikapcsolódni vágyó hűséges Kelet-Magyarország olvasók.

Nyíregyháza - Az elmúlt évben is rendkívüli kedvezményekben részesülhettek a kikapcsolódni vágyó hűséges Kelet-Magyarország olvasók.

Az előfizetőinknek nyújtott előnyök listáján előkelő helyet foglal el a jelentős engedménnyel megvásárolható jegyek lehetősége. Kedvezményes áron kínált belépőinkkel az elmúlt évben több mint egy tucat színvonalas kulturális rendezvényre vittük el hűséges olvasóinkat.

50 százalékos kedvezmény

A Magyar Nemzeti Cirkusz és a Richter Flórián Cirkusz előadására egyaránt 50–50 százalékos engedménnyel kínáltuk a páros belépőket a Hűségkártyával rendelkező előfizetőinknek. Jelentős árelőnnyel kínáltunk jegyet számos könnyűzenei koncertre: személyenként legalább ötszáz, illetve ezer forintot takaríthatott meg az, aki részt vett Koncz Zsuzsa vagy a RAPülők koncertjén. Ezek a lehetőségek ebben az évben is várják előfizetőinket, akik az idén is sokat spórolhatnak lapunkkal.

- KM -


Amit a Hűségprogramról tudni érdemes

Mi a Hűségkártya-program?

A Kelet-Magyarország Hűségkártyát ad minden hűséges olvasójának. A kártyával rendelkezők és közvetlen családtagjaik kedvezményes vásárlási lehetőségekhez, valamint szolgáltatásokhoz jutnak a programban részt vevő partnereknél.

Mi a program célja?

A Kelet Hűségkártya-program nem titkolt célja elismerni és honorálni régóta elkötelezett olvasóink és partnereink hűségét egyaránt.

Kik kapnak Hűségkártyát?

A Hűségkártyát automatikusan megkapja minden előfizetőnk, akinek legalább egy éve élő előfizetése van, vagy új előfizetőként egyéves előfizetői szerződést köt. A kártyákat terjesztőhálózatunk segítségével kézbesítjük.

Mire jó a kártya?

A programhoz csatlakozó cégek által kínált termékek árából vagy szolgáltatások tarifájából előre meghirdetett kedvezményekhez jutnak előfizetőink. A kártyahasználattal havonta több ezer forintot is meg lehet takarítani, így az újság előfizetési ára gyorsan megtérül.

Spórolhatnak

Az interneten, a www.kelet.hu/huseg oldalunkon folyamatosan követni lehet az elfogadóhelyek aktuális listáját, a legfrissebb kedvezményekkel. Az előfizetők egész családja jogosult a kártya használatára. Ha ügyesen „forgatják” a kártyát, akár több ezer forintot is megspórolhatnak vele.


Információ

A Hűségkártyával kapcsolatban felmerülő kérdéseit, illetve ha nem kapott Hűségkártyát, jelezze felénk, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Elérhetőségeink: +36-80-442-444; [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában