Helyi közélet

2018.03.01. 19:16

Tavaszváró dal, klip és koncertsorozat Nyíregyházán

Nyíregyháza - Papírhajón bolyongó, tiszta derű, elragadó akusztikus zene: ez a Margaret Island.

Nyíregyháza - Papírhajón bolyongó, tiszta derű, elragadó akusztikus zene: ez a Margaret Island.

Legutóbb a VIDOR Fesztiválon láthatta-halhatta a nyíregyházi közönség a Margaret Island-et, akik rendkívül színvonalas és szerethető koncertet adtak tavaly nyáron a belvárosban. A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította zenekar az őket övező rajongás és sikereik ellenére megmaradt annak a közvetlen és természetes, allűröktől mentes csapatnak, akik máig hisznek az őszinte örömzenélésben.

Hóvirág Turné Nyíregyházán

A fiatal alternatív popegyüttes a dalaiban akusztikus és folkpopos hangzásvilágot elegyít népzenei elemekkel. Első lemezük 2015 szeptemberében jelent meg Egyszer volt címmel, ami a zenekar tagjainak elmondása szerint a gyermekkor lezárását, a felnőtté válást szimbolizálja, és ami aranylemez lett. Egy évvel később, 2016-ban jelentkeztek a Bakancslista című albummal, melynek Eső című dalával berobbantak a magyar könnyűzenei életbe. Mára a legnagyobb hazai fesztiválok, vidéki klubok és rádiós toplisták állandó és elmaradhatatlan szereplőivé váltak.

Legfrissebb, Hóvirág című számukhoz február közepén forgattak klipet, ami a napokban debütált a legnépszerűbb videomegosztó oldalon. A tavaszváró dalhoz tavaszváró koncertsorozat is dukál: hétvégén startol a Hóvirág Turné, melynek második állomása a nyíregyházi Club Hollywood március 3-án, szombaton. Kapunyitás este nyolckor, kezdés fél tízkor.

CsA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában