Helyi közélet

2018.03.14. 14:10

Velük könnyebb lesz rátalálni!

Nyíregyháza - Tavaly új foglalkoztatási megoldások felé nyitott a Get Work Trend Kft.

Nyíregyháza - Tavaly új foglalkoztatási megoldások felé nyitott a Get Work Trend Kft.

Lapunk március 22-ei állásbörzéjén, mely 9 órakor nyitja meg kapuit a Continental Arénában, a Get Work Trade Kft. is képviselteti magát. Mint azt Tisóczki Ágnes elmondta: abban bíznak, hogy a börzén meg tudnak szólítani minden korosztályt és mindenkinek, aki hozzájuk fordul, segítenek majd eligazodni az álláskeresés labirintusában. A régióvezető biztos benne, hogy mind a cég, mind pedig az érdeklődők számára hasznos lesz a Kelet-Magyarország Állásbörze.

– ,,Velünk könnyebb rátalálni”, olvasható szlogenünk megújult honlapunkon, hisz mi a Get Work Trend Kft-nél fontosnak tartjuk, hogy a mai változó és olykor igen nehézkes munkaerő-piaci körülmények között rugalmas megoldásainkkal, fejlett toborzási eszközeinkkel támogassuk mind az álláskeresők elhelyezését, mind partnereink hosszútávú munkaerőigényének kielégítését – mutatta be lapunknak a céget Tisóczki Ágnes régióvezető, majd hozzátette: a vállalkozás már több mint 15 éve sikeres szereplője a hazai munkaerő-piacnak. Büszkék arra, hogy száz százalékban magyar vállalatként is fel tudják venni a versenyt a nagy nemzetközi szolgáltatókkal.

Tövább növekedtek

– A folyamatos innováció és dinamikus fejlődésünk révén az elmúlt években bővülő portfólióval és a munkaerő-közvetítési üzletágunk megerősítésével tovább növekedtünk és ezt a tendenciát a jövőben is követni kívánjuk. Tartós sikerünk kulcsa: tapasztalt és ambiciózus kollégáink, akik 2018-ban már országosan több mint 10 irodában egyre gyarapodó létszámban segítenek minket abban, hogy tevékenységünket mindig magas színvonalon, partnereink igényeinek megfelelően rugalmasan tudjuk ellátni. A Get Work cégcsoport küldetésének tekinti, hogy legjobb tudásunk szerint, hosszútávú együttműködéseket kialakítva hozzásegítsük partnereinket a minőségi, hatékony és gazdaságos munkaerő-állomány biztosításához. Fontosnak tartjuk, hogy megismerjük megbízóink pontos igényeit, átlássuk munkafolyamataikat, ezzel kívánjuk garantálni, hogy az általunk toborzott munkavállalók hosszútávon is beilleszkedjenek a vállalati struktúrába és mindkét fél kölcsönösen elégedett legyen. Tavaly új foglalkoztatási megoldások felé nyitottunk, a sok éves munkaerő-kölcsönzésben szerzett tapasztalatunkat kamatoztatva és az új lehetőségeket kihasználva létrejött a Get Work Iskolaszövetkezet és a Get Work Közérdekű Nyugdíjasszövetkezet. Úgy látjuk az időszakos vagy akár állandó munkaerőhiánnyal küszködő cégek kapacitáshiányára az egyik legjobb megoldás a diák vagy nyugdíjas munkavállalók alkalmazása – fogalmazott Tisóczki Ágnes.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában