Helyi közélet

2018.04.07. 08:40

500 sofőrt ellenőriztek Nyíregyházán

Nyíregyháza - A közlekedésbiztonság javítása és a közúti közlekedési balesetek megelőzése érdekében tartottak „Finn módszeres” ellenőrzést Nyíregyházán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. április 6-án.

Nyíregyháza - A közlekedésbiztonság javítása és a közúti közlekedési balesetek megelőzése érdekében tartottak „Finn módszeres” ellenőrzést Nyíregyházán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. április 6-án. A rendőrök két helyszínen közel 500 járművezetőt ellenőriztek, akik közül egy sofőr bizonyult ittasnak. Vele szemben a helyszínen a mérési eredmény alapján közigazgatási bírságot szabtak ki.

A közlekedők a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a megye teljes területén. Aki ittas állapotban gépi meghajtású járművet vezet, akár több százezer forintos bírságra és járművezetéstől való eltiltásra is számíthat! A rendőrség a balesetek megelőzése érdekében felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok mindenkori betartására! Ne feledjék, az ittas vezetés baleseti kockázata kimagasló!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában