Helyi közélet

2018.04.23. 16:06

Fenntarthatósági hét Wesselényiben

Nyíregyháza - Egy héten keresztül ismerkednek a környezet tudatossággal a Wesselényi Miklós középiskola diákjai Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Egy héten keresztül ismerkednek a környezet tudatossággal a Wesselényi Miklós középiskola diákjai Nyíregyházán. A Fenntarthatósági hét rendezvényét hétfőn nyitották meg, a Térségi Hulladék-gazdálkodási Nonprofit Kft. szakembereinek segítségével a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás kihívásaival ismerkedtek, de a környezetvédelmét tablókon is megtekinthették. Emellett kirakós játékkal ügyeskedtek, minden feladatnak az volt a lényege, hogy eredményt csak együtt lehet elérni. Kedden a papír új életét ismerik meg a tanulók és lesz előadás a víz és a természet védelméről is. Szerdán a Felső-Tiszavidék védett élővilágát ismerik meg, csütörtökön a saját egészség védelméről hallanak előadást, és felmérhetik állapotukat, pénteken a levegő tisztaságának védelméről kapnak ismereteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában